Adresa
Burebista 80, or. Chișinău
Orele de lucru
Lu. - Vi.: 8:00 — 17:00
Ai întrebări? Scrie-ne!
info@briomedtest.md

Test ADN de paternitate privat

Test ADN de paternitate privat - este un test genetic prin care se stabilește dacă presupusul tată este sau nu tatăl biologic al unui anumit copil.

Rezultatul testului ADN de paternitate privat este folosit doar pentru rezolvarea problemelor familiale  (nu poate fi utilizat in Instanțele de Judecată).

 

 

De ce să alegeți BrioMedTest?

 • Exactitate

Probabilitatea testului ADN de paternitate de 99,999+% sau de 0%.

 • Poate fi efectuat de sine stătător

Materialul biologic poate fi recoltat de sine stătător folosind setul nostru;

Livrare gratuită a setului pe teritoriul Republicii Moldova.

 • Gamă largă de probe ce pot fi analizate

Extragem cu succes ADN-ul din unghii, păr, spermă, gumă de mestecat și alte materiale biologice non-standarde.

 • Confidențialitate și discreție absolută

Toate testele, inclusiv și testul ADN de paternitate privat, efectuate de BrioMedTest sunt strict confidențiale. Nimeni, cu excepția dumneavoastră, nu va afla despre efectuarea testului ADN de paternitate, decât dacă vă doriți asta.


Obligatoriu: presupusul tată şi copilul.

Opțional: mama, un alt copil, un alt tată.

Testul ADN de paternitate privat este determinat cu o probabilitate de peste 99,999+%. Testarea este posibilă și fără probele mamei biologice a copilului. Analiza probei de la mamă este recomandată pentru a spori probabilitatea confirmării paternităţii, însă nu este obligatorie. Maternitatea în cadrul testului ADN de paternitate privat nu este pusă la îndoială. Dacă mama legală nu este mamă biologică atunci probele acesteia nu pot participa în cadrul analizei. Dacă atât maternitatea cât și paternitatea este pusă la îndoială, atunci mama trebuie să fie testată ca o persoană adițională - mama presupusă.


Proba standardă pentru testul ADN de paternitate privat este raclajul bucal. Acesta se recoltează din cavitatea bucală, de pe fața interioară a obrajilor cu ajutorul bețișoarelor din setul nostru.

Recoltarea materialului biologic poate fi efectuată personal, folosind setul nostru.

Toată procedura de recoltare este descrisă minuțios în Instrucțiunea privind recoltarea raclajului bucal.

Probele non-standard precum: unghii, pete de sânge, fire de păr, mucuri de țigară, etc. la fel pot fi folosite ca material biologic în cadrul testului ADN de paternitate privat. Aceste probe se recomandă de a fi prelevate doar de la persoanele de la care nu este posibilă recoltarea raclajului bucal. Noi reușim să extragem ADN-ul din majoritatea probelor non-standarde, dar o garanție de 100% nu vă putem oferi.

În cazul extragerii ADN-ului din probele non-standarde, sensibilitatea analizei este la fel de înaltă ca și pentru probele standarde.

În cazul neextragerii ADN-ului va fi nevoie să colectați încă o dată materialul biologic. Aceasta va aduce la costuri suplimentare și la extinderea termenilor de efectuare a testului. Aici puteți găsi instrucțiunea privind recoltarea probelor non-standarde.

 1. Test ADN de paternitate confirmat – "Nu este exclus de a fi tată biologic".
  Probabilitatea paternității > 99,99%.

Confirmarea testului ADN de paternitate cu probabilitatea de peste 99,999% înseamnă că paternitatea este dovedită. În fiecare locus analizat alelele au coincis. O alelă copilul o moștenește de la mama biologică, a doua – de la tatăl biologic.

 1. Test ADN de paternitate infirmat – "Este exclus de a fi tată biologic".
  Probabilitatea paternității este 0,00%.

Probabilitatea paternității 0,00% înseamnă că paternitatea este exclusă.

Alelele au coincis doar în unele locusuri. Deci copilul nu a moștenit informația genetică de la acest presupus tată.

Alte rezultate laboratorul nostru nu eliberează precum: “da” sau “nu”.

Rezultatul testului ADN de paternitate privat conține profilele ADN (genetice) a persoanelor investigate. Aceste profile genetice sunt unice pentru fiecare persoană și rămân permanente pe durata întregii vieţi nefiind supuse schimbărilor indiferent de laboratorul în care se testează.

Toate rezultatele se semnează și se eliberează cu aplicarea ștampilei umede a companiei.

 1. Prin intermediul site-ului, comandați on-line setul de colectare a probelor pentru testele ADN (sau telefonați la 022 665 111 pentru a primi mai multă informație). Setul, deasemenea, poate fi eliberat la sediul Laboratorului BrioMedTest, mun. Chișinău, str. Burebista 80, bir.
 2. Individual, la domiciliu, colectați probele biologice de la persoanele care urmează a fi investigate (utilizând instrucțiunile ce sunt în setul nostru de testare).
 3. Prezentați probele biologice colectate anterior:

          Personal - în urma unei programări prealabile online sau la nr. de telefon: 022 665 111, 067 605 111.

          În orice zi de luni până vineri, între orele 08:00-17:00. Găsiți-ne aici.

          Prin intermediul oficiului poștal - “BrioMedTest” SRL, Chişinău, str. Burebista 80, bir. 30a, MD-2062.

 1. Achitarea pentru testul ADN de paternitate privat se efectuează în proporție de 100%:
 • la casă cu bani cash/card bancar;
 • prin transfer bancar: beneficiar BRIOMEDTEST S.R.L., c/f: 1006600036688, IBAN: MD43AG000000022512142182, Banca: BC «MOLDOVA-AGROINDBANK» S.A. Filiala nr. 8 Chișinău, AGRNMD2X455.
 1. Analiza se efectuează timp de 14 - 20 zile lucrătoare din momentul prezentării probelor biologice şi achitării integrale a serviciilor, sau în regim de urgență timp de 7 - 10 zile.
 2. Rezultatul testului ADN de paternitate privat poate fi primit:
 • personal la sediul „BrioMedTest”;
 • expediat la adresa dvs. electronică;
 • expediat la adresa dvs. poștală.Dacă nu sunteți siguri ce test este cel mai potrivit pentru cazul dvs., contactați-ne la numărul de telefon: 022 665 111 sau 067 605 111