Burebista 80, or. Chișinău
Lu. - Vi.: 8:30 — 17:00

Despre noi

BrioMedTest a fost fondat în anul 2006 având convingerea că tehnologiile avansate în testarea ADN-ului trebuie să fie implementate în servicii accesibile pentru fiecare.

Misiunea noastră

Ajutăm oamenii să cunoască adevărul, iar adevărul se ascunde în ADN.


Ce ne face deosebiți?

Personalul, tehnologiile și pasiunea noastră de a-i ajuta pe alții.

 

laborator adn moldova
adn-laborator

Personalul nostru

Noi, cei de la BrioMedTest, suntem dedicați vouă. Echipa de deservire a clienților formată din profesioniști grijulii de înaltă calificare sunt gata oricând să vă ofere sfaturi și sprijin. Odată ce probele ADN ajung în laboratorul nostru, personalul medical de înaltă calificare, format din doctori cu categoria superioară și laboranți în medicină, recepționează, prepară și analizează ADN-ul pentru a obține rezultate exacte.

Informația juridică

Toate investigațiile se fac în baza Certificatului de acreditare Nr. 1385.

teste adn chisinau

Tehnologiile noastre

Pentru a menține poziția de lider unic în Republica Moldova este nevoie de o dezvoltare continuă, atât a echipamentului medical, cât și a specialiștilor noștri. Acordarea atenției deosebite la detalii și o implementare continuă în practica noastră a tehnologiilor de ultimă generație ne-a ajutat să câștigăm reputația unui laborator de mare încredere.

lucratori medicali

Pasiunea noastră de a ajuta pe alții

Noi, cei de la BrioMedTest, iubim ceea ce facem. Suntem ferm convinși că rezultatele testelor noastre ADN schimbă viețile oamenilor spre bine. Indiferent dacă ajutăm o femeie să determine tatăl copilului său, dacă suntem implicați în reunirea membrilor familiilor sau dacă oferim dovezi incontestabile în instanțele de judecată, munca noastră este profesată cu același devotament.

Certificatul de acreditare al BrioMedTest