Burebista 80, Chisinau
Mon. - Fr.: 8:30 — 17:00
  • Anonimat

Toate analizele efectuate de BrioMedTest sunt strict confidențiale. Nimeni, cu excepția dumneavoastră, nu va afla despre efectuarea analizei ADN, decât dacă vă doriți asta.

  • Exactitate

Tehnologiile moderne de testare a ADN-ului ne permit să efectuăm analize cu un procent foarte înalt de exactitate - de la 99,99% pînă la 100%.

  • Rapiditate

Rezultatele analizelor vor fi livrate pornind de la 4 zile lucrătoare.

Cele mai recente studii au demonstrat că rata infidelității în rândul persoanelor căsătorite este destul de mare. Peste 60 la sută dintre bărbați și 40 la sută dintre femei „trișează” în timpul mariajului. Îngrijorător, da? Aceste dubii pentru unii dintre noi s-ar putea dovedi un coșmar, de asta BrioMedTest vă o feră o analiză fără precedent - „Testul ADN de infidelitate”.

Deseori, această analiză vă poate ajuta să mențineți liniștea conjugală și să scăpați de orice gelozie nefondată sau, din contra, această analiză vă poate confirma suspiciunile și demonstra adevărul pe care-l râvniți. 

Având în vedere natura delicată a testelor ADN de infidelitate, fiecare caz este tratat în mod individual cu discreție maximă, iar analiza se efectuează sub anonimat. A doua voastră jumătate nici nu va suspecta că participă în cadrul acestei analize. Participarea directă a acesteia nu este necesară, iar asta pentru că avem nevoie doar de materialul său biologic.

Prezentați-ne proba ADN (urmele biologice) găsite pe lenjerie, îmbrăcăminte sau obiecte.

În urma analizei de infidelitate se va obține profilul ADN al persoanei/lor cărora le aparține proba de material biologic prezentat.

1. Dacă proba conține ADN masculin, feminin sau un amestec de ADN de la diferite persoane. 

În cazul în care proba feminină conține cromozomul Y, asta indică prezența ADN-ului masculin străin.

2. Puteți compara orice ADN găsit în probă cu ADN-ul dumneavoastră.

În situația în care vă doriți să aflați dacă ADN-ul depistat în probă vă aparține (de ex. petele de spermă sau firele de păr) este suficient să ne prezentați doar saliva dumneavoastră pentru efectuarea „testului ADN de infidelitate comparativ”.

Bunăoară, dacă cel suspectat de infidelitate este bărbat şi pe proba acestuia apar urme de ADN feminin care nu aparține soţiei acestuia, înseamnă că acesta a comis un adulter. Teoria este valabilă şi invers.

ADN-ul poate fi extras practic din orice probe biologice, de exemplu:

- lenjeria de pat;

- lenjeria intimă;

- absorbante igienice;

- haine;

- obiecte de igienă personală (peria de dinți, șervețele igienice);

- fire de păr;

- spermă, eliminări;

- gumă de mestecat, etc.

Lista deplină cu tipurile de materiale biologice și procedura de colectare a acestora este descrisă în Instrucțiunea privind recoltarea probelor non-standarde.

Pașii pe care trebuie să-i urmați pentru a scăpa de orice dubii:

                               

  1. Colectați materialul biologic în conformitate cu instrucțiunea de mai sus.
  2. Сontactaţi-ne pentru o consultare amănunţită cu echipa noastră de asistenţă clienţi în legatură cu orice probe aveţi de gând să prezentați și programați-vă la numărul de telefon: (022) 665111 sau 067605111.
  3. Prezentați-ne probele recoltate.

Vă rugăm să nu ne prezentaţi probe înainte de a vă consulta cu reprezentanţii noştri.

În urma efectuării testului ADN de infidelitate veți primi dovezi incontestabile sub forma unei concluzii genetice. Nu putem însă concluziona dacă infidelitatea a avut loc sau nu. Rezultatele sunt certe şi veţi avea nevoie de ele pentru a face propriile judecăți şi concluzii.