Burebista 80, or. Chișinău
Lu. - Vi.: 8:30 — 17:00

Test ADN de paternitate privat

Testul ADN privat are caracter informativ și poate fi folosit doar în scop personal. Rezultatul testului nu are valoare juridică, astfel nu poate fi prezentat în instituțiile de stat.
Concluzia acestui test, însă, poate servi drept bază pentru depunerea unei cereri de contestare sau stabilire a paternității în Instanța de Judecată!!!

 

Testul ADN de paternitate este singura metodă de certitudine care determină dacă un presupus tată este tatăl biologic al unui copil. În cadrul analizei ADN se compară profilele tatălui și ale copilului pentru a determina, dacă copilul a moștenit informația genetică de la presupusul tată.
Există doar 2 rezultate posibile: paternitatea este exclusă 100% sau confirmată cu >99,9%

 

De ce BrioMedTest?


Exactitate
Probabilitatea paternității >99,99% sau 0%;

Prelevarea poate fi efectuată de sine stătător
Materialul biologic poate fi recoltat de sine stătător folosind setul nostru.

Prezentați orice probe biologice
Extragem cu succes ADN-ul din unghii, păr, spermă, gumă de mestecat, etc;

Confidențialitate și discreție absolută
Toate analizele sunt strict confidențiale. Nimeni, cu excepția dvs., nu va afla despre efectuarea analizei ADN.
Participanți Obligatoriu: presupusul tată şi copilul.

Alții: mama, un alt copil, un alt tată. Testarea unei persoane adiționale se achită suplimentar 2050 lei.

Preț 4900 lei
Termeni Termen stadard: 5-7 zile lucrătoare.
Urgență 3 zile - se achită suplimentar 2500 lei.
Urgență 1 zi - se achită suplimentar 4900 lei.
Probe Standard - celule a mucoasei bucale / saliva colectate cu tamponul de vată. Instrucțiune privind recoltarea raclajului bucal.
Non-standard - unghii, pete de sînge, fire de păr, mucuri de țigară, etc.. Instrucțiune privind recoltarea probelor non-standarde.
Avantaje 1. Prelevarea probelor poate fi efectuată acasă de sine stătător folosind kitul nostru, care îl primiți gratis.
2. Pentru efectuarea testului ADN, în funcție de situația dumneavoastră, prezentați acele probe biologice de care dispuneți.
3. Prezentarea probelor la laborator în decurs de 14 zile.
Pregătire Nu este necesară o pregătire specială.
Clătiți-vă gura cu apă curată (bebelușilor – dați-le să bea apă).
Dacă a trecut mai mult de o oră după masă, clătirea gurii nu este necesară.

 

Rezultatul unui test ADN de paternitate

În cadrul rezultatului testului ADN de determinare a paternității sunt posibile doar 2 tipuri de rezultate:

1. Probabilitatea paternității este > 99,99%.
Probabilitatea paternității de peste 99,99% înseamnă că paternitatea este CONFIRMATĂ.

2. Probabilitatea paternității este 0%.
Probabilitatea paternității de 0% înseamnă că paternitatea este INFIRMATĂ.
Copilul nu a moștenit informația genetică de la tatăl presupus. Astfel, presupusul tată este 100% exclus de a fi tată biologic.
Rezultatul testului ADN de paternitate privat conține profilele ADN (genetice) a persoanelor investigate. Aceste profile genetice sunt unice pentru fiecare persoană și rămân permanente pe durata întregii vieţi nefiind supuse schimbărilor indiferent de laboratorul în care se efectuează testarea.

Rezultatul este eliberat solicitantului analizei personal sau într-un alt mod ales.

Întrebări frecventeSuntem unicul laborator de biologie moleculară acreditat în Moldova care efectuează analize ADN de determinare a paternității și a altor legături de rudenii încă din anul 2006, analizând peste 14.000 de cazuri. Pe parcursul a activității noastre de peste 16 ani, nici un caz nu a fost contestat în instanță, deoarece toate analizele sunt efectuate în conformitate cu standardele internaționale. Astfel, efectuând testul în orice alt laborator genetic, veți obține exact același rezultat ca și al nostru.


Oferim posibilitatea de a efectua testul ADN din probe non-standard, cum ar fi fire păr, unghii, pete de sânge, eliminări nazale, mucuri de țigară și alte materiale. Instrucțiuni pentru colectarea materialelor non-standard.


Celulele mucoasei bucale / saliva se colectează cu tamponul de vată. Acestea pot fi colectate de sine stătător, acasă. Instrucțiuni pentru colectarea probelor standard.


Materialul biologic colectat poate fi păstrat pentru o perioadă îndelungată de timp - dar totuși, vă recomandăm să prezentați probele în 5-14 zile, deoarece probabilitatea de extracție cu succes a ADN-ului scade în timp.


ADN-ul rămâne neschimbat de-a lungul vieții, astfel determinarea paternitatății poate fi efectuată la orice vârstă – chiar înainte de naștere prin intermediul Testului ADN prenatal de paternitate non-invaziv.
La nou-născuți, vă recomandăm să colectați celulele mucoasei bucale / saliva cu tamponul de vată. Este o procedură nedureroasă și sigură.


Da, este posibil, efectuând Testului ADN prenatal de paternitate non-invaziv.
Acest test se realizează printr-o metodă neinvazivă, absolut sigură pentru viitoarea mamă și pentru fătul aflat în dezvoltare începând cu săptămâna a 8-a de sarcină.


În test pot fi incluși participanți suplimentari: încă un tată, copil, mamă pentru o taxă suplimentară. Prețul unui astfel de test va fi mai convenabil decât efectuarea a două teste separate.


Aceasta nu este o problemă. Puteți colecta materialul biologic în orice oraș sau țară și ulterior îl prezentați la laboratorul nostru. Contactează-ne și primește o consultație gratuită despre posibilitățile existente în funcție de cazul tău specific.


Testul ADN privat - are un caracter informativ și poate fi folosit doar în scop personal. Rezultatul testului nu are valoare juridică, astfel nu poate fi prezentat în instituțiile de stat. Concluzia acestui test, însă, poate servi drept bază pentru depunerea unei cereri de contestare sau stabilire a paternității în Instanța de Judecată!!!
Această analiză se face fără identificarea participanților. Testul ADN de paternitate cu valoare juridică se face cu identificarea participanților și doar aceasta va avea forță juridică.


Rezultatul este eliberat solicitantului analizei, personal sau printr-o alta metodă. Metoda de eliberare a rezultatelor poate fi aleasă la comandarea testului.


Rezultatele dumneavoastră sunt strict confidențiale în toate etapele analizei ADN.
Rezultatul analizei ADN, este eliberat clientului personal sau în alt mod ales, la solicitarea testului.
Nimeni, cu excepția dumneavoastră, nu va afla despre efectuarea analizei ADN.


Probele se distrug, imediat după eliberarea rezultatului.

Dacă nu sunteți siguri ce test este cel mai potrivit pentru cazul dvs., contactați-ne la numărul de telefon:
022 665 111 sau 067 605 111 (Viber/WhatsApp)