Burebista 80, or. Chișinău
Lu. - Vi.: 8:30 — 17:00

Testul este bazat pe managementul greutății. Acesta vă identifică profilul genetic unic oferind strategii de dietă și exerciții special adaptate genotipului dumneavoastră.

De ce 90% din diete nu funcționează? Acest lucru se datorează faptului că organismul fiecărei persoane reacționează în mod unic diferit față de diferite produse. Analiza ADN-ul dvs. precum și experiența noastră în domeniul nutrigeneticii vă va oferi recomandări personalizate și eficiente pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele de reducere a greutății corporale.

Un studiu recent a constatat că cei care utilizează programe personalizate de reducere a greutății în dependență de genomul individului pierd cu până la 33% mai mult în greutate, decât cei care urmează programe standarde de pierdere în greutate.

Beneficii

  • Raport detaliat pe 64 pagini;
  • Analizarea detaliată a markerilor genetici care vă afectează greutatea;
  • Recomandări personalizate pentru produse alimentare - cele mai bune alimente pentru a obține și a menține o greutate sănătoasă;
  • Recomandări personalizate pentru nutrienți - nevoia optimă de nutrienți și cele mai eficiente suplimente de care are nevoie organismul dvs.;
  • Recomandări personalizate pentru exerciții fizice - exerciții ideale pentru a obține și menține o greutate sănătoasă.

“Dieta și fitness” este un test ADN revoluționar și un program care examinează cei 45 de markeri genetici care influențează greutatea și apoi vă oferă strategii personalizate de dietă și exerciții fizice pentru a deveni o persoană mai sănătoasă.

Colectați acasă fără durere proba ADN-ului cu ajutorul tampoanelor ușor de utilizat, incluse în setul nostru, le trimiteți la laborator și, în câteva săptămâni, veți primi rezultatele.

Veți primi un raport detaliat de 64 pagini cu rezultatele ADN-ului dumneavoastră care vă oferă explicații personalizate și informații practice privind:

  1. Abilitatea de a pierde în greutate;
  2. Aportul de proteine, grăsimi, carbohidrați, nutrienți și vitamine;
  3. Reacția la exercițiile cardio;
  4. Antrenamentele de forță;
  5. Modele de exerciții.

Raportul prezintă într-un limbaj accesibil ce cantități de proteine, carbohidrați și grăsimi ar trebui să consumați zilnic, ce substanțe nutritive vă pot expune riscului de a fi în deficit și care alimente sunt surse bune de nutrienți. Veți învăța cum corpul dumneavoastră răspunde la diverse alimente pentru a obține energie și, prin urmare, ce să mâncați pentru a pierde grăsimea corporală și a menține greutatea obținută.

Raportul dumneavoastră va indica, de asemenea, probabilitatea utilizării grăsimilor pentru energie în timpul diferitelor tipuri de exerciții fizice. Vă va oferi informații specifice despre activitățile de fitness cele mai potrivite pentru rezultatele dumneavoastră genetice: ce tipuri de exerciții fizice, la ce intensitate, pentru cât timp și cât de des.

Testarea genetică reprezintă la moment un curent principal în domeniu și întruchipează viitorul sănătății preventive. Pe lângă miile de teste care sunt oferite pentru stabilirea condiției sănătății, știința din spatele testelor genetice, ce determină stilul de viață și bunăstarea, identifică genele specifice care dictează modul în care corpul uman procesează carbohidrații, grăsimile, proteinele, micronutrienții și eficacitatea anumitor activități de fitness.

Programele adaptate la ADN-ul unui individ s-au dovedit a fi mult mai eficiente decât programele generice.

Având cea mai recentă tehnologie genomică, orice program de management al sănătății, care nu ține cont de profilul genetic al unui individ, este pur și simplu presupus.

Va fi nevoie vreodată să fiu testat din nou?

Nu. Nu este nevoie să vă retestați deoarece genele dumneavoastră nu se vor schimba niciodată și ADN-ul dumneavoastră este același pe tot parcursul vieții.

Aceasta este o investiție sigură o dată în viață care elimină presupunerile când vine vorba de dietă și exerciții fizice.

Veți testa și bolile moștenite?

Nu. Testul ADN “Dietă și fitness” nu este o analiză de diagnostic, ceea ce înseamnă că nu va diagnostica o boală specifică. Acest test se concentrează exclusiv pe acele gene care sunt legate de capacitatea organismului de a procesa alimente, substanțe nutritive și exerciții fizice. Astfel testul vă poate completa cunoștințele despre corpul dumneavoastră și vă poate ajuta să obțineți și să vă mențineți greutatea sănătoasă.