Burebista 80, or. Chișinău
Lu. - Vi.: 8:30 — 17:00

Știind cum să ai grijă de articulațiile tale este esențial!

Colagenul joacă un rol crucial în funcționarea articulaților pe măsură ce îmbătrâniți.
Vreți să știți dacă aveți o predispoziție genetică care va influența producerea de colagen in organismul dumneavoastră? Aflați acum prin intermediu testului ADN “Totul despre articulațiile tale”.Testul ADN “Totul despre articulațiile tale” examinează până la 9 markeri genetici care pot influența calitatea colagenului.

De ce este importantă testarea colagenul?

Articulațiile au nevoie de colagen pentru a ajuta la menținerea tendoanelor și ligamentelor care susțin corpul. În urma testării, veți putea înțelege mai bine sănătatea generală a articulațiilor proprii și rolul pe care îl au genele dumneavoastră. Aceste informații vă pot ajuta să restabiliți puterea și echilibrul, în timp ce îmbunătățiți sănătatea articulațiilor, flexibilitatea și confortul.

Veți primi un raport detaliat cu rezultatele ADN-ului dumneavoastră care vă oferă explicații personalizate și informații practice privind:

 1. Evaluarea sănătății generale a articulațiilor
  Evaluarea genelor care afectează mișcarea și elasticitatea articulațiilor.
  Îmbunătățirea cunoștințele pentru a vă ajuta să mențineți sănătatea optimă a articulațiilor.
 2. Ajustarea dietei și a exercițiilor fizice
  Recomandări pentru a vă susține sănătatea generală a articulațiilor.
  Reducerea riscul de stres al articulațiilor.
 3. Îmbunătățirea stilului de viață
  Îmbunătățirea flexibilității și a stării de confort în articulații.
  Restabilirea forței și a echilibrului.

Când primiți rezultatele testului, vă recomandăm să le consultați cu medicul dumneavoastră pentru a înțelege ce fel de schimbări de stil de viață sunt necesare pentru a optimiza sănătatea articulațiilor.

Testul “Totul despre articulațiile tale” este o analiză de diagnostic, ceea ce înseamnă că nu va diagnostica o boală specifică sau cauza disconfortului articulațiilor. Acest test vă poate completa cunoștințele despre corpul dumneavoastră și ajuta să vă mențineți sănătatea optimă a articulațiilor.

Va fi nevoie vreodată să fiu testat din nou?
Nu. Nu este nevoie să vă retestați deoarece genele dumneavoastră nu se vor schimba niciodată și ADN-ul dumneavoastră este același pe tot parcursul vieții.
Aceasta este o investiție sigură o dată în viață care elimină presupunerile când vine vorba de articulațiile dvs.

Ce se întâmplă dacă raportul meu indică toate rezultatele verzi, dar eu încă mai sufăr de disconfort la nivelul articulațiilor?
Dacă raportul prezintă numai rezultatele de culoare „verde”, atunci înseamnă că nu aveți o variantă genetică în genele testate și că colagenul dumneavoastră va fi considerat „normal”. Disconfortul articulațiilor poate fi produs de orice număr de factori și nu se datorează neapărat ADN-ului dumneavoastră. De exemplu, o persoană care cântărește dramatic mai mult decât este în stare să sprijine structura lui osoasă, va fi predispusă durerilor articulare.

De ce să luați suplimente?
O modalitate tot mai populară de a menține articulațiile sănătoase este prin utilizarea suplimentelor nutriționale care susțin oasele și țesuturile conjunctive.
Suplimentele pot fi de ajutor pentru asigurarea corpul tau cu o cantitate suficientă de elemente nutritive. Unele sarcini ale acestora este înlocuirea celulelor osoase vechi cu cele noi, regenerarea mușchilor și reconstruirea colagenului.
În mod ideal, nutrienții vitali necesari pentru sănătatea articulațiilor sunt consumați prin unele alimente pe care le utilizăm. Cu toate acestea, consumul acestora variază foarte mult în funcție de dieta dumneavoastră. Astfel suplimentele fiind o modalitate mai echilibrată și convenabilă de a umple rezervele de nutrienți ai organismului și de a susține integritatea oaselor, mușchilor, ligamentelor și tendoanelor.

Preia controlul asupra sănătății acum!